Bestellen

In onze webshop kan je kiezen uit ons uitgebreid assortiment van dagvers gebak. Producten bestellen kan door te klikken op 'in winkelwagen'. In de volgende stap zal gevraagd worden om de nodige gegevens in te vullen en de bestelling te bevestigen.

Na bestelling krijg je steeds per e-mail een bevestiging met overzicht van je bestelling.

Hoe een bestelling aanpassen?

Wil je je bestelling nog aanpassen, neem dan even telefonisch contact op op nr. 0478/20 80 92, we bekijken graag wat nog mogelijk is.

Bevestiging bestelling

Heb je geen bevestiging ontvangen van de bestelling?

Mogelijk werd onze e-mail tegengehouden door de spamfilter van je e-mailprogramma. Vind je ook in de spam-filter geen bevestiging terug, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier, we sturen je zo snel mogelijk een nieuwe bevestiging.

Levertermijn

Aangezien Ebakery enkel op bestelling werkt, voorzien wij een vaste levertermijn van min. 3 dagen. Tijdens het bestelproces kan je ingeven op welke dag en op welk uur je graag je bestelling wil afhalen. 

Afhalen

Elke bestelling kan afgehaald worden in onze winkel op onderstaand adres. Tijdens het bestelproces kan je ingeven op welke dag en uur je graag langskomt. Aangezien wij steeds op bestelling werken, voorzien we een levertermijn van min. 3 dagen.

Winkel ChocoJa:
Populierenstraat 15
9280 Lebbeke-Wieze

Tijdens de zomermaanden is de winkel gesloten, maar blijven wij wel werken op bestelling. 
Maandag en dinsdag gesloten. 
Woensdag tot zondag werken we op bestelling. 
Afhaalmomenten in het weekend: 
Zaterdag van 10u30 tot en met 14u30 
Zondag van 11uur tot en met 12u30
Als de winkel gesloten is --> Afhalen via de oprit naast de grijze brievenbus nr 15B en rijden tot aan de hangaar en dan ziet u het wel :)

 In september zijn we er eventjes tussenuit, namelijk van vrijdag 11 september tot en met zondag 20 september. Terug beschikbaar voor bestellingen vanaf woensdag 23 september. 

Betalen

In onze webshop worden verschillende betaalmogelijkheden geaccepteerd, je betaalt daarbij nooit extra kosten:
Paypall: met een paypall account kan je veilig en gemakkelijk een online aankoop afrekenen. Binnen enkele seconden is de aankoop afgerond.
Creditcard: Ebakery aanvaard verschillende creditcards, zoals Visa, Mastercard en Maestro. Er worden geen extra kosten aangerekend.
Overschrijving: Indien je liever geen creditcard gebruikt, kan je het bedrag ook steeds handmatig overschrijven. De juiste gegevens ontvang je per e-mail na het afronden van de bestelling.
Wij vragen wel om de betaling in orde te brengen voor het afhalen van de bestelling.
Bij afhaling: Je kan ook steeds betalen bij afhaling van je bestelling. Er kan zowel cash als met bancontact betaald worden.

Retour zenden

Aangezien wij enkel op bestelling werken met producten die slechts beperkt houdbaar zijn, kunnen wij geen bestellingen terugnemen.
Zijn er klachten, neem dan contact op via ons contactformulier, we zoeken steeds naar een oplossing.

Mijn account

Je gegevens worden bewaard in je account zodat je een volgende keer nog eenvoudiger kan bestellen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met je gegevens en worden die nooit meegedeeld aan derden.

Gegevens wijzigen

In Mijn Account kan je steeds je gegevens wijzigen.

Paswoord vergeten?

Kan je niet meer inloggen omdat je je paswoord vergeten bent, klik dan op de knop 'paswoord vergeten'. Je ontvangt vervolgens een e-mail zodat je een nieuw paswoord kan ingeven waarna je terug toegang krijgt tot je account.

Contact opnemen

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Je kan altijd contact met ons opnemen:
Telefoonnummer: 0478/20 80 92
e-mail:
ellen@ebakery.be
of via ons contactformulier.

Vanaf 1 december 2019 zijn wij gesloten op maandag en dinsdag.