Iets te vieren of zin in iets bijzonders?

Bij Ebakery in Wieze kan je terecht voor heerlijke, dagverse patisserie. Elke taart, chocomousse of soesje wordt op bestelling gemaakt.
Geen massaproductie, geen vaste voorraad, geen leveringen uit de diepvries maar dagverse producten, door Ellen ambachtelijk vervaardigd met de grootste zorg.
Dat betekent niet dat de keuze beperkt is, integendeel, op de website vind je een uitgebreid assortiment van ambachtelijke patisserie en vers kwaliteitsgebak.


Wie is Ellen?

In 2012 schreef Ellen zich in voor een jaaropleiding Brood & Banket. Na deze basisscholing volgden nog een aantal opleidingen bij Callebaut en zo werd een hobby al snel een passie. Familie en vrienden kwamen graag bij Ellen langs voor een 'bestelling' waardoor de keuken al snel te klein werd. Een nieuwe stap werd onvermijdelijk.
Een oude speelruimte in het ouderlijk huis werd omgetoverd tot bakkerij, professionele machines werden aangekocht en net voor de feestdagen van 2014 werd Ebakery geboren.
Ondertussen zijn het al lang niet meer enkel familie en vrienden die bestellen, Ebakery wordt steeds bekender in de omgeving van Lebbeke en via de webshop vinden alsmaar meer klanten de weg naar deze ambachtelijke patisserie.

Ambachtelijke patisserie op bestelling.

Wat je zoal vindt in onze webshop:

Al dit lekkers kan je bestellen in de webshop en afhalen in de winkel van Chocoja en Ebakery. Heb je nog vragen over het verloop van een online bestelling, kijk dan even onder 'klantenservice', daar vind je alle nodige info.
Heb je nog vragen, speciale wensen of wil je een dessertbuffet op maat bestellen, dan kan je steeds bij Ellen terecht. Gebruik daarvoor ons contactformulier of neem telefonisch contact op: 0478 20 80 92.

Vanaf 1 december 2019 zijn wij op maandag en dinsdag gesloten. 
cms-img

cms-img